L’esmorzar solidari en suport del poble ucraïnès recapta més de 6.000€

Marta Reyes, impulsora: “Volíem recaptar fons per Ucraïna. Se’ns ha anat una mica de les mans. Estem molt contents. Tothom hi ha col·laborat, tant els treballadors com altra gent ho està donant tot. La veritat és que des de les 7 del matí hi ha molt de moviment.”


L’esmorzar solidari en benefici i suport del poble ucraïnès va recaptar aquest diumenge més de 6.350 € entre consumicions, donacions, butlletes i venda de samarretes. Una tasca duta a terme amb la suma de molts esforços. De fet, una quarantena d’empreses de la comarca hi van participar d’una forma o altra.

Carles Ferrés, membre del Top Team Centres Esportius: “Ens vam assabentar que la Marta feia aquest esdeveniment amb la gent d’Ucraïna i nosaltres no vam dubtar en cap moment de venir a col·laborar. Els nostres monitors han decidit venir altruistament i molt bé. Hem fet una classe de zumba. La gent s’ha animat molt i ha estat molt bé.”

Marta Reyes, impulsora: “Crec que era necessari, perquè la gent tampoc sabia on destinar els diners i d’aquesta manera ha col·laborat tothom. També molt contents amb Tom Team, que ha vingut a fer la classe de zuma, en DJ Pedri, que des de les 7 que és aquí. La cua arriba fins al carrer de darrere. També hi ha una actuació de pole dance.”

A més, la setmana passada, també es van aconseguir recaptar 1.500 € i aquesta també continuaran recaptant. La impulsora del projecte, Marta Reyes, ha assegurat que estan en contacte amb el Consorci d’Acció Social de la Garrotxa, perquè tots els diners recollits es destinin íntegrament a la població ucraïnesa afectada.

x