Pere Vila no seguirà al capdavant de l’Ajuntament de Les Preses després de les properes eleccions municipals

Pere Vila, alcalde de Les Preses, deixarà d’estar al capdavant de l’Ajuntament després de tres legislatures. Vila destaca, dels seus 12 anys com a batlle, el projecte de l’escola La Bòbila, la lluita per la construcció de la variant de Les Preses, i l’impacte de la pandèmia de la COVID-19.


Pere Vila, alcalde de Les Preses: “Ja ho tenia decidit el 2019, però per circumstàncies se’m va demanar la continuïtat durant 4 anys més. Ara sí que és definitiu que l’any vinent, amb les pròximes eleccions, deixaré aquest càrrec d’alcaldia. Hauran estat dotze anys i considero que són molts, de fet, soc dels alcaldes que considera que un bon termini són 8 anys, i m’ha tocat viure 4 més. Ho he fet amb molta dedicació i molt de gust. Ara, però, faré un pas al costat per donar relleu, el millor possible.”

x