El DH del Club Tennis Taula Olot ho té difícil, però lluitarà fins al final per superar l’eliminatòria contra l’Alzira

El Divisió d’Honor del Club Tenis Taula Olot té la difícil missió, aquest diumenge, d’aixecar l’eliminatòria prèvia a la fase d’ascens contra l’Alzira. En el duel d’anada les coses no van anar del tot bé als d’Òscar Gallego, que van perdre per 4 a 2 i necessiten guanyar pràcticament tots els partits a Olot per poder accedir a la següent ronda.


Òscar Gallego, entrenador CTT Olot: El resultat va ser dolent, no era el que esperàvem. I ens obliga a guanyar per 5 a 1. És un resultat difícil, però ho intentarem lluitar al màxim. Si els jugadors juguen bé, no és un resultat descartable, tot i que difícil sí que ho és.

Previsiblement, es repatrià l’equip de l’anada, amb Diogo Pinho, Marc Caymel i Sergi Bahí. En cas de superar l’eliminatòria s’enfrontarien al Badalona, primer de l’altre grup, a la fase dels quatre millors. En cas de perdre, lluitaria pel cinquè i sisè lloc contra el perdedor de l’altra eliminatòria, que enfronta el CAI Santiago saragossà i l’Esparreguera.

El tercer equip del club, el Segona Catalana, també lluita per les primeres posicions de la lliga. Aquest dissabte jugarà, també a Olot, el partit de tornada contra el Son Caldera. A l’anada van guanyar per 5 a 1 i els d’Òscar Gallego ho tenen bé per superar l’eliminatòria i passar a la següent ronda, contra els primers de grup.

Òscar Gallego, entrenador CTT Olot: L’equip va quedar segon, ara està jugant contar el tercer. I en principi l’eliminatòria està encarrilada. Juguem a casa, som millors que l’altre equip i en teoria hauríem de jugar per quedar de l’1 al 4.

El segon equip del club olotí, el Primera Divisió, espera rival per salvar la categoria, després de finalitzar quarts a la fase grups.

Òscar Gallego, entrenador CTT Olot: No serà fàcil, però l’equip que podrem posar en principi és fort i ho hauríem de poder tirar endavant.

x