Els centres segueixen assajant la coreografia del projecte ‘Covid, lliçons de vida’

La coreografia que preparen els alumnes de 1r d’ESO del Bosc de la Coma, així també com altres centres de la comarca, va evolucionant.


Des del setembre, els alumnes, professors i professionals de l’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa han anat preparant una coreografia de percussió corporal conjunta, obra del músic Santi Serratosa. La iniciativa ‘Covid, lliçons de vida’ ja fa uns mesos és present en l’alumnat, treballant sobre la pèrdua i el dol.

Adriana Planagumà, professora del Bosc de la Coma: “L’objectiu principal és fer un homenatge a les víctimes de la covid, ara que hem celebrat els dos anys dels confinaments.”

Des del Departament de Música i Educació Física, s’ha estat cultivant la coreografia amb els alumnes. La finalitat és enregistrar el ball conjuntament amb tots els alumnes participants. Els estudiants han respost de forma correcta.

Adriana Planagumà, professora del Bosc de la Coma: “Han respost bé. Hi ha alumnes que se’n surten més bé o alumnes que els costa més. Aquesta és la nostra feina i treball, que tothom pugui assolir aquesta coordinació.”

La coreografia s’emetrà durant l’acte final d’homenatge, que se celebrarà a l’estiu.

x