El conte solidari “Somiem”, del garrotxí Adrià Homs, ja és una realitat

Ser ballarina, protegir tots els animals del món o menjar molta xocolata sense tenir mal de panxa són alguns dels anhels que recull el conte “Somiem. El llibre dels somnis”, del garrotxí Adrià Homs. Són els desitjos reals de 25 nens i nenes de diferents països de tot el món, que ens fan reflexionar sobre el dret dels més petits a somiar, i les desigualtats existents entre ells, segons el lloc on han nascut.


L’edició del conte és una realitat gràcies a un projecte de micromecenatge, que ha comptat amb més de 200 d’aportacions. També hi han participat 26 il·lustradores que han posat cara als infants, inspirant-se en les seves fotos reals. Algunes d’elles han assistit a la presentació que s’ha fet aquest dissabte a l’auditori de Can Trona, a la Vall d’en Bas, per tancar el cercle d’un projecte solidari que s’ha estat gestant durant molt temps.

Adrià Homs, autor de “Somiem. El llibre dels somnis”:“Avui és un dia per estar molt contents. Aquest recull va començar l’any 2014, al llarg d’un viatge que vaig fer a diversos països on vaig estar. Vaig anar recollint aquells somnis, s’han pogut plasmar en il·lustracions i hem pogut acabar fent aquest llibre, que pròximament repartirem a les escoles catalanes. “

La resta d’exemplars se cediran a l’ONG Open Arms perquè els puguin vendre i obtenir fons per la seva tasca de salvament de persones migrades.

x