L’Euromillones deixa un premi milionari a Olot

La sort ha tornat a somriure a Olot amb un premi milionari. L’Administració de Loteries número 16 del carrer Sant Rafel ha segellat aquest dimarts la butlleta guanyadora de El Millón de l’Euromillones amb un premi que, tal com diu el seu nom, és d’un total d’un milió d’euros. Aldredo Alfaro, el responsable de l’estanc, ha assegurat que l’afortunat, pràcticament amb tota probabilitat, és de la zona.


Alfredo Alfaro, administrador de la loteria: “Da mucha alegria porque sabemos que es una persona de la zona. Casi al 99% es de la zona, por lo qual es una alegria doble por haberlo dado a alguen de aquí, de la Garrotxa.”

El premi es juga amb un codi generat en cada butlleta i complementa el tradicional sorteig de números que se celebra els dimarts i els divendres. El codi guanyador, en aquest cas, ha sigut el ZPQ77266. El responsable afirma que segurament el guanyador no s’hauria gastat més de 5€, com a màxim.

Alfredo Alfaro, administrador de la loteria: “El 90% juega o una apuesta o dos apuestas, que son 2,50€ o 5€. Es muy difícil que se jugue más que eso. La persona que ha ganado el premio se habrá jugado eso, o 2,50€ o 5€. Eso es lo más normal, con lo cual, está muy bien para el millón.”

El joc ha deixat un bon pessic a la capital garrotxina, que en els darrers anys, ha tingut la sort de cara en diverses ocasions.

Alfredo Alfaro, administrador de la loteria: “Un millón está bien. Lo que sí se tendrían que repartir son los premios del Euromillón que son 50 millones, 60 millones, 80 millones. Estos sí que me parece que son demasiado. El millón es algo que a la persona que le toque no es multimillionario, pero a la vez prácticament se puede jubilar.” 

x