L’informe d’impacte ambiental de les variants es publicarà en els propers dies i no aturarà el procés de licitació

El Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, entre altres entitats i organitzacions, van presentar al·legacions a les futures variants, i s’han tingut en compte a l’hora d’elaborar un informe d’impacte ambiental que no serà desfavorable a la variant.


Barnadas entén que la infraestructura provoqui rebuig per part d’algunes entitats, i que caldria posar-se a treballar com abans millor en un altre model de mobilitat arreu del país, però creu que la prioritat és solucionar el problema i la via més eficient ha de ser aquesta.

Anna Barnadas, secretària d’Acció Climàtica: “La gran pregunta és quan ens hi posarem, perquè està clar que com abans ens hi posem, abans ho solucionarem. Però ara la prioritat és el benestar de molts veïns de barris d’Olot i també de Les Preses, i l’única que tenim a l’abast és aquesta infraestructura”.

L’informe d’Acció Climàtica estarà llest en els pròxims dies o setmanes a molt allargar.

x