El Ple de l’Ajuntament d’Olot d’aquest dijous torna a la normalitat

El Ple de l’Ajuntament d’Olot tornarà a la normalitat aquest dijous. A finals de l’any passat es va proposar poder tornar a la presencialitat a la sala de plens, però seguint les normatives del Departament de Salut vigents en aquell moment, com el distanciament entre persones. La sala va omplir-se taules on s’instal·laven la vintena de regidors i regidores.


L’alta incidència de la tercera onada, però, va fer tornar als plens telemàtics fins avui, que la situació epidemiològica ho permet.

Així doncs, la sala de plens tornarà a tenir els 21 regidors i regidores asseguts a la taula principal i tornarem a tenir la imatge de les sessions plenàries com abans de la pandèmia.

Pep Berga, alcalde d’Olot: “Avui retornem a la normalitat total. Retornem a la taula principal on tothom està acostumat. Els 21 regidors i regidores posats de costat i amb mascareta. Només en intervencions molt llargues la persona que estigui parlant podrà treure’s en algun moment la mascareta. Tornem a la normalitat i esperem no haver de rectificar una altra vegada i que podem fer plens presencials, en públic amb tothom qui vulgui seguir el ple en directe i en definitiva, recuperar la normalitat.” 

x