L’Hoquei Olot afronta la primera oportunitat per mantenir-se a OK Lliga Plata contra el Vilanova

La premissa és fàcil. Si aquest dissabte l’Hoquei Olot aconsegueix guanyar el Vilanova, l’any que ve serà equip d’OK Lliga Plata. És la primera oportunitat dels jugadors de Jordi Garcia per salvar la categoria. Davant tindran un rival directe, el Club Patí Vilanova, que aquest curs no està fent la seva millor temporada. Només ha sumat 6 punts i ha guanyat un sol partit, precisament, el que van guanyar contra el Club Hoquei Olot.


Jordi Garcia, entrenador del Club Hoquei Olot: “És un equip on allà vam perdre. És l’únic partit que han guanyat ells. Vam perdre allà. És un equip que és molt complicat. Amb poca cosa que faci et fa molt mal. De mica en mica, a per aquests tres punts. Tenim un marge a darrere. Ens l’agafem amb moltes ganes. A veure si amb l’afició podem acabar salvant-nos contra ells.”

Queden cinc jornades i l’Hoquei Olot ha sumat 17 punts. En total, gaudeix d’un marge d’11 punts respecte al Vilanova. Per tant, si els groguencs s’emporten el partit, ni el Vilanova ni el Raspeig, els dos equips en posició de descens, podrien atrapar els de Jordi Garcia. I si a tots aquests al·licients, també es té en compte tota una ciutat entregada al màxim, el gran ambient està assegurat i la cita ja és d’obligada assistència.

Jordi Garcia, entrenador del Club Hoquei Olot: “Esperar a veure si ens salvem com més aviat millor. Però partit a partit. Rival complicadíssim. Tant o pitjor que el Vilafranca. S’hi juguen el mateix que nosaltres. Que vinguin. Nosaltres estarem a tope”.

x