Olot dobla la inversió en manteniment i millora dels parcs infantils municipals

Actualment, Olot compta amb 46 zones de jocs infantils repartides arreu de la ciutat. Amb la voluntat de donar resposta a les necessitats detectades i solucionar mancances i incidències que s’hi produeixen arran del seu ús continuat, s’ha previst una inversió que supera la de l’any anterior, passant dels 20.000 als 50.000 euros.


Aniol Sellabona, regidor de Serveis Urbans Aj.Olot: El que vam detectar és que necessitàvem fer un esforç més gran del que havíem fet els últims anys. S’ha decidit més que doblar la inversió. El que esperem poder atendre moltes més àrees de jocs, poder actuar de manera molt més ràpida. Tenir més recursos ens permetrà accelerar més aquesta tasca de conservació.

Tal com marca el Pla de Reparació de Parcs Infantils de la ciutat, les principals accions de manteniment que s’hi porten a terme consisteixen a revisar i inspeccionar els jocs, reposar peces trencades o perdudes, reparar jocs que no funcionen correctament, netejar els grafits, repintar els jocs desgastats i reposar esmalt o vernissos. També s’encarreguen de reparar tanques, retirar elements trencats, recol·locar nous elements de joc, netejar àrees, reparar peces així com mantenir els paviments en òptimes condicions.

Aniol Sellabona, regidor de Serveis Urbans Aj.Olot:Aquí hi ha una feina important de manteniment, de conservació… per vetllar que aquestes zones”

Darrerament, s’ha renovat el Parc Infantil del Firal Petit així com el del Morrot i la zona esportiva de la Faja, i s’espera poder desenvolupar durant els pròxims mesos el nou parc de l’Hostal del Sol i el de la falda de Batet, situat al carrer Xaloc.

Aniol Sellabona, regidor de Serveis Urbans Aj.Olot: “Ara estem enfocats en aquesta actualització d’àrees de jocs importants com el Parc de les Mores, estem treballant en una nova àrea de jocs a la zona de l’Hostal del Sol o la renovació de tota l’àrea de jocs de Picasso del barri de Sant Roc. De tots aquests, segur que alguna part d’aquests projectes la començarem a implementar aquest any.”

x