Cap de setmana de derbi i de referèndum per un Olot que no pot despistar-se si vol continuar líder

A falta de sis jornades, i només cinc per a la Unió Esportiva Olot, els d’Albert carbó només els val anar sumant de tres en tres cada setmana, si volen mantenir la primera posició i pujar directe.


Albert Carbó, entrenador UE Olot: “Si realment vols quedar campió tot passa per aquest cap de setmana endur-nos els tres punts”.

Al derbi gironí, els olotins hi arriben irregulars, però no pitjor que el Peralada, que dels últims cinc partits només ha sumat un empat i està en plena lluita per reenganxar-se al playoff d’ascens. Carbó, amb passat a Peralada, té clar que aquest cop, sentint-ho molt, l’Olot s’ha de fer amb els tres punts.

Albert Carbó, entrenador UE Olot: “Els hi desitjo el millor però aquest cap de setmana només defenso l’Olot i volem aconseguir aquests tres punts”.

Tot i ser l’equip que més gols ha fet a la lliga, a la Unió Esportiva Olot li costa més fer gols que en d’altres trams de temporada. Contra el Granollers, sense anar més lluny, va fallar l’encert.

Albert Carbó, entrenador UE Olot: “Esperem retrobar-nos amb l’encert cara porteria des de diumenge i això voldrà dir que estem més a prop de la victòria”.

Cap de setmana de derbi i de referèndum. Diumenge, últim dia per votar sobre si el club s’ha de continuar dient Unió Esportiva Olot o bé canviar a Olot Futbol Club.

Albert Carbó, entrenador UE Olot: “Jo aquí no em mullo”.

Carbó no es mulla, però assegura haver votat. Diumenge el partit a les cinc de la tarda, amb l’estrena de l’horari d’estiu. Tots els jugadors estan disponibles excepte Blázquez.

 

x