El Planestiueja’t encabirà dins la seva programació el nou festival ‘Harmonia’, el 30 de juliol

Avui ha caigut una de les bombes de l’estiu en el que es refereix a festivals. El Planestieuja’t segueix anunciant poc a poc els artistes que formaran part del cartell però ara sabem, a més, que acollirà un minifestival dins de la seva programació. Harmonia neix a la vall d’Hostoles definint-se com el festival familiar en la diversitat. Amb un caràcter inclusiu, solidari, dirigit a famílies de tota mena i una proposta d’oci que inclou música, circ, tallers i jocs, l’esperit del festival ve del projecte Inclow-me, desenvolupat dins del Clownia Festival durant les edicions de 2018 i 2019.

A la Parada del Jonquer s’oferirà una proposta musical que comptarà amb la participació de sis artistes, amb Els Catarres i Buhos com a caps de cartell. Els abonaments ja estan disponibles a partir d’avui, 25 de març al web oficial del festival, harmoniafestival.cat, i al web del Planestiueja’t, planestiuejat.cat.

Part del cost dels abonaments anirà destinat a ajudar els més vulnerables, personalment, socialment i econòmicament, per poder gaudir d’un dia de lleure, un oasi en el dia a dia de moltes famílies.

x