El Rei i la Reina del Carnaval d’Olot porten la rauxa i la disbauxa a diversos col·lectius de la ciutat abans de la Gran Rua

Aquesta setmana, el rei i la reina del Carnaval d’Olot han tingut molta feina. Durant aquests dies, també han estat visitant diversos col·lectius de la comarca com residències de gent gran o escoles, portant la rauxa i la disbauxa que els espera, a tots, aquest dissabte.


Rei i reina Carnaval d’Olot: “És una manera deportar-los-hi el carnaval, ja que ells no podran estar a la rua, que tinguin una peça del Carnaval a dins de casa. La gent gran s’ho mereix, que ho han passat una mica malament amb la COVID.”

Maria Capdevila i Joana Berga, usuàries Edifici Balmes: “Hem vingut a passar una bona estona, que feia temps que no podíem fer i teníem moltes ganes. Els Reis són molt generosos, no han estat reis de l’Orient, però també ens han portat caramels. Com que cada any l’havíem fet i ara ja feia dos anys que no la fèiem ara ja la trobaven a faltar. Abans la fèiem més bé, perquè venia tota la gent i menjàvem xocolata. Aquest any ja no ho podem fer això, però bé, ens ho menjarem a dalt a casa.”

Rei i reina Carnaval d’Olot: “Anar visitant escoles i residències ens va carregant les piles d’una manera increïble i tenim ja ganes d’acabar de donar-ho tot ja dissabte, per tornar una mica el que ens estan donant. Tot l’amor que es rep és impressionant, no hi ha paraules.”

Després de setmanes de sequera, ara el que preocupa a l’organització és el temps. La previsió meteorològica indica pluja, però el Centre d’Iniciatives Turístiques encara està a l’espera. Si el temps ho permet, doncs, la gran rua del Carnaval d’Olot tornarà a omplir els carrers de la capital de color, de música i de diversió. Enguany hi participaran amb unes 16 carrosses, i un grup de samba de Barcelona i amb arrels brasileres. La Gran Rua del Carnaval es podrà seguir en directe per Olot Televisió amb en Gerard Puigdemont i la Paula Núñez a partir de les 6 de la tarda.

x