La UE Olot destitueix Albert Carbó

La Unió Esportiva Olot ha destituït Albert Carbó. Ho ha anunciat el club aquest dimarts a través d’un comunicat en el qual hi explica que s’ha rescindit el contracte amb el tècnic empordanès amb l’objectiu de “crear un efecte revulsiu que permeti seguir buscant l’ascens de categoria”.


En el comunicat també s’hi explica que ha ofert al tècnic seguir vinculat al club exercint altres tasques per la seva qualitat humana i professionalitat, però Carbó no ho ha acceptat, així com tampoc el fet de fer una roda de premsa de comiat. Albert Carbó va arribar a l’entitat olotina el juny de l’any passat, un cop acabada la temporada en què la Unió Esportiva Olot perdia la categoria. Carbó va arribar amb la missió de guanyar el campionat i pujar de categoria. Dels 28 partits disputats al grup cinquè de la Tercera Federació aquesta temporada, el tècnic empordanès ha aconseguit 15 victòries, 6 empats i 7 derrotes i en aquests moments l’equip està a la segona posició de la taula, a un punt del Manresa amb dos partits menys, a falta de cinc jornades per acabar la lliga. Amb Carbó a la banqueta, l’equip va arribar a sumar vuit partits seguits sense perdre, amb sis victòries consecutives. En les darreres jornades, però, l’equip havia perdut força, amb tres victòries en els últims vuit partits. De moment, encara no s’ha anunciat qui serà el substitut d’Albert Carbó, tot i que es té previst que en les properes hores es conegui el nom. S’ha donat la casuística que el darrer partit d’Albert Carbó ha estat amb el Peralada, el seu ex equip, aquest cap de setmana passat, en què els garrotxins van perdre per 1 gol a 2, així com que el rival d’aquest diumenge a la lliga, l’Hospitalet, també ha fet canvis a la banqueta i Cristian Garcia ja no és el tècnic del club barceloní.

x