Gemma Soy i la seva junta, satisfets per poder continuar liderant el Club Natació Olot

Gemma Soy va ser reelegida coma presidenta del Club Natació Olot fins el 2028, mantenint gran part de la junta directiva que l’acompanyava fins ara. Gemma Soy és presidenta des del 2017 i afronta els propers anys amb diversos reptes en ment.

Gemma Soy, presidenta: CN Olot: Haver estat reelegida tant per mi com pels meus companys és un paler i un goig, continuar en aquesta entitat que estimem.

Els moments més difícils durant la presidència

Gemma Soy, presidenta CN Olot: Han sigut dos anys de moltes restriccions i limitacions que hem hagut de posar al soci, que no ha pogut gaudir de les instal·lacions com haurien volgut, per culpa de la pandèmia. Però estem contents de com ho hem fet i de com ho van entendre els socis. La mostra és que quan hem pogut tornar a la normalitat, els socis han fet més ús, inclòs, de les instal·lacions. Del que em sento més orgullosa són les obres que hem anat completant.

Gemma Soy, premi a millor dirigent de club 2021, de l’Associació Catalana de Dirigents de l’Esport

Gemma Soy, presidenta CN Olot: És un premi que és de tota la junta, això ho vull dir per endavant, pe`ro si que cada vegada hi ha més dones a les empreses privades i altres. De mica en mica es van fent passes endavant. Tot el que sigui en positiu, va a favor que les dones s’apuntin cada vegada més a les entitats.

Objectius de mandat

Els dos principals objectius que es proposa la junta és completar les obres de millora al club i desenvolupar la figura del director esportiu. El març passat el club va nomenar el fins llavors encarregat de la secció de natació, Diego Méndez, com a nou director esportiu, passant a ser l’encarregat de totes les seccions del club. L’objectiu era homogeneïtzar les diverses seccions i millorar en termes d’organització i relació entre els diferents esportistes amb què compta el club.

Gemma Soy, presidenta CN Olot: Continuïtat però amb reptes importants, que és el que ens ha fet decidir a continuar. Van acabar les obres de la primera fase i ara queda pendent la segona fase, la construcció de l’edifici central, aquest és un propòsit. Ara toca iniciar aquestes obres de la segona fase i així treballar per tenir un club ben estructurat per 50 o 60 anys més. En la part esportiva, desenvolupar la figura del director esportiu de les cinc seccions

x