L’Ajuntament d’Olot invertirà 28.680 euros en la renovació de tres fonts ornamentals de la ciutat

La font de la plaça Clarà, la Malagrida i la del capdamunt del Passeig de Barcelona tindran un aspecte una mica diferent d’aquí uns dies. La Junta de Govern Local ha aprovat aquest dijous un projecte de millora, reparació i adequació d’aquestes tres fonts ornamentals històriques de la ciutat. Els treballs, suposaran una inversió de 28.687€.

Aniol Sellabona, regidor Serveis Urbans Aj.Olot: “En primer lloc la més antiga de les tres fonts, la de la plaça Clarà, farem unes tasques al bas d’aquesta font. Hem detectat que hi té pèrdues, i l’arreglarem perquè aquesta aigua no es perdi i no generi problemes a la plaça. La de la plaça Malagrida i la del Passeig de Barcelona sí que haurem de fer una rehabilitació integral, canviant el sistema de canalització d’aigua i la millora de la instal·lació elèctrica.”

La font de la Plaça Malagrida, és una al·legoria a la muntanya de Santa Magdalena com a font de riquesa i vida per a la vall d’Olot. Properament, tornarà a brullar-hi aigua.

x