Manix Mandiola: “Compaginarem bé i considero que hi ha ambient suficient per fer les coses bé”

Manix Mandiola en prou feines ha tingut temps de conèixer la seva plantilla i els equips rivals. Primers dies molt emocionals, dies en què uns i altres han viscut noves i primeres sensacions.

Manix Mandiola, entrenador UE Olot: Home, jo sé que a l’Arranz l’afecta perquè l’entrenador era amic personal seu, i no el perdrà. Jo vull que en sumi un més. Hi ha jugadors que les hi afecta més i d’altres menys, però s’adapten. Compaginarem bé i considero que hi ha ambient suficient per fer les coses bé.

De moment, és difícil deduir quin serà l’Olot de Mandiola al terreny de joc.

Manix Mandiola, entrenador UE Olot: Ara visualitzo el joc de dos terços de la plantilla. La resta els conec, sé com es diuen, però no els puc prejutjar. Estic agafant informació de l’entorn i sí, segurament diumenge m’equivocaré, i els jugadors que tregui seran diferents dels del play-off o l’últim partit de lliga, segurament. Però sol passar. Perquè al principi tens unes sancions i després canvia. O hi ha algú que et sorprèn…

En principi per aquest diumenge només seran baixa Blàzquez per lesió i Gerard Batalla per sanció. Sobre el famós tòpic de nou entrenador, victòria segura…

Manix Mandiola, entrenador UE Olot: A mi no se m’ha donat bé històricament. Després sí que m’ha anat bé allà on he anat. El primer partit no, però després m’ha anat bé.

En una situació similar es troba un Hospitalet que necessita punts per classificar-se pel play-off d’ascens i que aquesta setmana ha incorporat a un altre entrenador amb experiència, Diego Quintero, per la seva banqueta. El partit es jugarà diumenge a partir de dos quarts d’una del migdia i es podrà seguir en directe per Olot Televisió.

x