El CPA Olot no frena i s’enduu, amb claredat, el Campionat de Catalunya

El primer equip del Club Patinatge Artístic Olot segueix dominant aquest 2022. Les patinadores de Ricard Planiol i Ester Fàbrega han tornat a brillar i s’han imposat a la final de grups grans de xou al Campionat de Catalunya que s’ha disputat aquest cap de semana a Granollers. Amb la coreografia ‘Escalant’, s’han endut l’or amb notes d’entre 9.2 i 9.8, lleugerament superiors respecte al territorial gironí i un total de 95.1 punts. La medalla de plata se l’ha endut  el CPA Girona, que seguex al segon graó del podi, igual que al territorial gironí. Aquest cop les gironines han obtingut notes d’entre  8.5 i 9.1, amb algunes errades, i un total de 88.1 punts. La medalla de bronze ha sigut pel Masnou, amb notes d’entre 7.9 i 8.2 i 80.8 punts.


L’equip júnior segueix imparable

Amb la coreografia ‘Decisió final’, els CPA Olot s’ha imposat a la final junior disputada aquest diumenge amb un total de 77,2 punts, per davant de L’Aldea amb 76,2 punts, que s’ha endut la medalla de plata, i el Maçanet s’ha endut el bronze amb 66,1 punts.

El grup de xous petit es col·loca entre les primeres al Català

Un dels moments esperats pel Club Patinatge Artístic Olot aquest cap de semana era veure fins on eren capaces d’arribar les patinadores de la nova formació aquesta temporada, el grup de xous petit. Les olotines s’han situat setenes de Catalunya en una final amb més d’una vintena de grups participants. Amb el ball ‘Purgatori’, el CPA Olot va obtener aquest dissabte notes d’entre 6.0 i 6.7 que les han situat en places per disputar els Campionats d’Espanya. L’or en la categoría de grups de xou petits va ser pel Tona, seguit del CP Aldea i el Matadepera.

Nou cap de semana de competicions i nou cap de semana d’èxits pels conjunts del CPA Olot, que ja espperen la propera competició: el grup gran i el grup petit el 14 i 15 de maig amb l’Estatal a Reus i el júnior amb l’Estatal de la seva categoría a Alcoi una semana més tard, el 21 de maig.

x