El CN Olot de waterpolo jugarà els play-off per pujar a Segona Nacional

El Primera Catalana del Club Natació Olot de waterpolo ha fet una segona volta de la lliga espectacular. Després d’estar a la part mitja de la taula durant la primera part del curs, el fet d’encadenar victòries sobre rivals de la part alta ha fet creure als de Jan Ibern que eren capaços de lluitar per coses grans aquesta temporada.


Jan Ibern, entrenador CN Olot: Hem fet una segona volta grandíssima, els jugadors han crescut moltíssim i vam arribar amb opcions a les darreres jornades per classificar-nos pel play-off i els jugadors es van posar el mono de treball i al final ho hem aconseguit.

A falta d’un partit per finalitzar la fase regular, que jugaran d’aquí a dues setmanes contra el Sabadell B, els olotins estan tercers i són el millor equip no filial. Els equips B habitualment no disputen les promocions d’ascens a Segona Nacional i és per això que el Club natació Olot ha pogut assolir un fita qui ni es podien pensar a principis de temporada.

Jan Ibern, entrenador CN Olot: La veritat és que ha estat una cosa bastant espectacular. Acabem de pujar i l’objectiu que ens marcàvem era la permanència. I ara a preparar-nos bé, per aquests play-off d’ascens a Segona Nacional.

Per poder aconseguir l’ascens, els olotins, teòricament als play-offs, hauran de passar dues eliminatòries a anada i tornada, contra equips de la resta de l’estat espanyol.

x