El Festival Sismògraf omplirà de moviment Olot amb una vintena d’espectacles del 7 al 10 d’abril

Després de la introducció del passat dissabte, el Sismògraf 2022 viurà els seus dies més intensos aquesta setmana. Entre el dijous 7 i el diumenge 10, Olot s’omplirà amb una vintena de propostes d’arts vives que combinen moviment i paisatge. El públic podrà gaudir i descobrir una gran varietat d’activitats, moltes d’elles gratuïtes, que exposaran el cos en diàleg amb la ciutat i el seu entorn singular.


Al llarg d’aquestes quatre jornades es podran veure propostes internacionals com ‘Bark’, de la companyia Acting for Climate, que vindrà de Noruega fins a Olot amb transport públic i bicicleta o ‘Gratte Ciel’, de la companyia francesa Rozéo, un espectacle de contemplació sobre delicades perxes metàl·liques des de l’Estadi d’Atletisme.

Tena Busquets, directora artística Festival Sismògraf:Del 7 al 10, que és el moment fort del festival, tenim molts convidats internacionals. Penseu que participem en molts projectes europeus com a Festival Sismògraf i això ens permet tenir molta relació amb companyies o projectes europeus que s’estan desenvolupant en aquests moments, per això hi ha tanta presència internacional. De fet, sempre l’havíem tingut, però aquest any és més destacat.”

Aquesta setmana, però, el públic també podrà gaudir de les propostes d’artistes de casa nostra que el convidaran a reflexionar sobre la mateixa identitat i la societat.

Tena Busquets, directora artística Festival Sismògraf: “També hi ha molts creadors d’aquí i molts d’ells estrenen espectacle aquí al Sismògraf. També tenim presència d’artistes catalans.”

Mantenint la seva essència, el Sismògraf recupera un any més la cita del diumenge al matí al Parc Nou, una de les activitats més emblemàtiques i concorregudes del festival, que enguany adopta el nom de Parc Nou en Moviment. A més, per al públic que necessiti una guia per viure l’experiència Sismògraf, s’han preparat quatre itineraris perquè cadascú esculli el que s’ajusti més als seus gustos, interessos i circumstàncies. Tota la programació es pot consultar al web sismografolot.cat

x