L’Ajuntament d’Olot invertirà en la millora del Parc Nou

Després del tancament del Museu dels Volcans per l’obertura del nou Espai Cràter, el Parc Nou ha resultat un espai de la ciutat sense la referència que des del 1991 convidava a veïns de dins i fora la comarca a visitar-lo. Des de l’Ajuntament d’Olot s’ha assegurat que aquest continuarà essent un espai de referència i s’ha previst un pla de millora.

Estanis Vayreda, regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Olot: Ens sembla que serà essent un espai molt visitat i gaudit. De fet, en un dels projectes d’ajudes del Next Generation, una de les actuacions que podrem fer és la millora de tot el Parc Nou. Per tant, li volem fer un impuls important sobretot en la millora en la part de flora, arbres i enjardinament. 

El consistori hi preveu una important actuació durant els pròxims mesos. De tota manera, també continua sent una referència turística que recomanen des de l’Oficina de Turisme de la ciutat.

Estanis Vayreda, regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Olot: La gent de fora d’Olot i la Garrotxa, però nosaltres el continuem recomanant com un espai molt interessant per anar a visitar. Des de l’Oficina de Turisme és un espai que es recomana quan venen famílies amb nens i ens demanen espais per descansar, passejar o lleure. És un espai molt segur i tancat.

 

x