L’Escola La Bòbila celebra la primera dècada de vida

Una barreja d’emocions molt fortes es podien palpar en l’ambient dissabte a la pista poliesportiva de les Preses. L’Escola La Bòbila va celebrar la primera dècada de vida amb una festa organitzada pels mateixos alumnes. El centre va aprofitar les jornades culturals perquè tots els professors i els infants preparessin conjuntament una bona festa d’aniversari.

Anna Hidalgo, directora de l’Escola La Bòbila: “Estan il·lusionadíssims, dels més petits als més grans. Hem vist també alguns exalumnes que ja tenen més de 18 anys i això ens omple de felicitat.”

La celebració va comptar amb parlaments, jocs i música. La pista es va transformar en una zona lúdica on els infants van poder jugar i divertir-se. L’actuació musical també va ser molt emotiva.

Pere Vila, alcalde de les Preses: “És curiós que el temps hagi fet que estiguem aquí, que és on va començar l’escola. El primer any el vam viure al Centre Cultural i la pista poliesportiva. Un goig poder celebrar els 10 anys d’una escola. Jo crec que han sigut molt intensos, perquè el claustre de professors en tot moment han volgut dur una línia d’actuació molt avantatjada.”

Xavier Vilà, adjunt a la direcció dels Serveis Territorials d’Educació de Girona: “Poder celebrar deu anys d’una escola nova. A més, estem parlant d’una població que l’any 1979 va perdre l’escola i la va poder recuperar fa deu anys. Això és un orgull que tots els pobles puguin tenir la seva escola. Un poble que perd una escola perd una mica la seva ànima.”

Una ànima que va quedar clar que el poble no ha perdut. El centre educatiu afronta ara nous reptes, amb ganes de complir més anys.

x