Mandiola suma els primers tres punts davant el Sant Andreu

Primera victòria de Manix Mandiola com a tècnic d’una Unió Esportiva Olot que aquest diumenge ha superat per la mínima el Sant Andreu. Els jugadors de Barcelona han fet una bona primera meitat i han impedit a l’Olot tenir la pilota. L’únic gol del partit ha arribat al minut 9. Killian Villaverde ha conduït el contraatac i l’ha acabat cedint perquè Xumetra definís a la perfecció davant la sortida de Ramos. El Sant Andreu ha empatat el partit al minut 36, tot i que el col·legiat ha anul·lat la diana per fora de joc de Llamas.

A la represa, l’Olot ha sortit més intens i ha recuperat el control de l’esfèrica. Enric Vallès ha marcat un golàs des de fora de l’àrea, tot i que tampoc ha pujat al marcador per fora de joc. Batalla ha estat molt segur sota pals. Mandiola, que encara no ha pogut seure a la banqueta, ha donat entrada a Èric Vilanova i Moha. També han entrat Ferri i el jove Guillem Terma. L’Olot ha patit una mica en els instants finals, però la victòria s’ha quedat a l’Estadi Municipal, aquest diumenge amb 810 espectadors. Els vermells se situen líders amb els mateixos punts que el Manresa, tot i que amb un partit més jugat.

x