Consum recapta 400.000 euros per ajudar a Ucraïna a través de les aportacions dels seus clients

Sobre la crisi de refugiats d’Ucraïna, mica en mica, l’ajuda destinada des de la Garrotxa i altres punts del país, s’obre camí. Un exemple el trobem a Consum. La Cooperativa ha reunit 400.000 euros per ajudar Ucraïna per mitjà de Creu Roja. 350.000 euros s’han recollit a través de les aportacions dels propis clients, i la companyia ha acabat d’arribar als números rodons amb 50.000 euros d’aportació directa.

La campanya va estar activa del 14 al 27 de març als més de 460 centres que Consum té a l’Estat. Els fons recaptats aniran destinats als afectats d’Ucraïna per cobrir, principalment, les seves necessitats bàsiques, amb productes d’higiene, roba i cuina, accés a aigua segura, assistència sanitària, protecció i restabliment dels contactes familiars.

x