Isaac Barti comença 2022 millor del que esperava

Ha començat una nova temporada per un dels atletes promeses de la comarca: Isaac Barti. Després d’uns mesos d’hivern de pretemporada combinant esquí de muntanya i entrenament corrent amb desnivell i planer, ja ha començat a competir aquest 2022. Aquest és el seu últim any a la categoria sub 23, abans de fer el salt definitiu a absolut i ell mateix es nota el creixement que està fent com a atleta.

Isaac Barti, atleta Club Natació Olot: He millorat molt en el tema del descans. Era molt obsessiu amb l’entrenament, moltes hores i és important saber descansar. I a la competició hi arribes descasant. De vegades, fins i tot, anava molt bé de forma, però a l’estar cansat, no m’acabaven de sortir les curses. I ara ho he sabut canviar, això, des de fa un temps. Per mi ha set clau.

Tan bé li ha anat que 2022 ha començat amb resultats millors dels esperats per Isaac Barti. Abans de començar aquesta temporada es proposava fer bones actuacions als campionats de Catalunya i d’Espanya, a més de Copes del món, però fa unes setmanes es va proclamar Campió d’Espanya sub23 de quilòmetre vertical i cinquè millor absolut. Ho va aconseguir a Cáceres, competint amb la selecció catalana.

Aquest primer lloc li dona la possibilitat de disputar els mundials que es disputaran a Andorra al mes de juliol, on es proposa lluitar per un top 10 i si pot ser pel podi. Isaac Barti també té clau algunes de les curses que no es vol perdre durant la temporada.

Isaac Barti, atleta Club Natació Olot: M’han donat molta motivació aquests primers resultats. Ara em queda el campionat d’Espanya en línia, per intentar guanyar i puja al podi; i llavors campionats de Catalunya, l’Olla de Núria, copes del món i les curses de per aquí a la Garrotxa a la tardor.

Barti ja sap el que és fer bons resultats en campionats del món, i és que l’any 2016 ja va guanyar una medalla d’or en un mundial de quilòmetre vertical. Més motivació per un Isaac Barti que vol aprofitar aquest gran moment de forma d’un 2022 que ha començat d’allò més bé.

x