La segona edició de ‘Nits de Circ’ a Roses i Besalú durarà més dies i tindrà més funcions

Del 10 al 13 d’agost als Jardins del Molí de Besalú i del 16 al 24 d’agost a la Ciutadella de Roses tornarà el festival Nits de Circ. Un esdeveniment que comptarà amb la presència dels millors artistes de circ nacionals i internacionals.

Genís Matabosch, President de Circus Art Foundation: “Gràcies a les menys restriccions que teníem l’any passat a nivell de mobilitat, això ha permès que no només que poséssim el focus a Europa occidental tindrem artistes tant exòtics com Xile o Vietnam.”

El projecte va ser ideat l’any 2014 però no va ser fins l’any passat quan va poder materialitzar-se.

Joan Plana, Alcalde de Roses:És una activitat festiva, cultural i que té un enorme valor afegit.”

Per aquesta segona edició de Nits de Circ s’han dissenyat un gran nombre d’espectacles que només es podrà veure en aquest festival ja que encara no s’han estrenat en cap altre lloc del món.

Genís Matabosch, president de Circus Art Foundation: “Durant tota aquesta setmana qui vulgui comprar les entrades, fins diumenge, tindrà 5 euros de descompte per entrada per haver estat espectadors previsors.”

Una experiència que des de l’Ajuntament de Roses i el de Besalú es valora molt positivament.

Montse Mindan, Regidora de Turisme Ajuntament de Roses: “Posicionar-nos arreu del món com a destí turístic en un emplaçament com la ciutadella i el fet que qui vingui conegui també altres elements, que també som destí de patrimoni. Per nosaltres és una satisfacció.”

German Mas, regidor de Turisme Ajuntament de Besalú: “Podem diversificar i oferir, gràcies a Circus Arts Fundation podem oferir un altre tipus de turisme. Circusland i Nits de Circ ens va portar molta gent de la comarca que potser no s’apropaven perquè ho tenen més conegut, però van conèixer la nostra vila de nit, i tot gràcies a activitats d’aquest tipus.”

Nits de Circ comptarà amb una graderia circular amb una pista concèntrica amb 1.330 butaques. Enguany amb la possibilitat de poder vendre totes les localitats gràcies a l’eliminació de les restriccions de la pandèmia.

x