Fina Surina “no descarta res”, després de deixar l’equip de govern de Besalú

L’equip de govern de Besalú ha perdut dos dels seus regidors i tinents d’alcalde, Dani Balés i Fina Surina, quan falta poc més d’un any per les properes eleccions municipals. Surina, que continuarà a Junts i al Consell Comarcal, deixa les seves responsabilitats municipals després de gairebé vint anys dins l’equip de govern. Assegura que calen canvis, però per ara no descarta res sobre el seu futur polític.

Fina Surina, regidora Aj. Besalú: “Passen tantes coses que potser d’aquí a l’any vinent, acabo pensant que calen altres canvis, i dedicar-me a altres coses. Ja veurem, no descarto res.”

La fins ara primera tinent d’alcaldia no ha entrat a valorar les relacions amb la resta de membres de l’equip de govern i ha posat de relleu la feina feta i la bona entesa amb el teixit social de Besalú.

Fina Surina, regidora Aj. Besalú: “Ha estat extraordinària tota la trajectòria, més enllà de la gent que ha tingut el privilegi d’ocupar responsabilitats, han estat molt bones les relacions i el treball continu amb tanta altra gent.”

Balés i Surina, que continuen com a regidors no adscrits, van comunicar la decisió a finals de març, però els canvis encara no s’han pogut veure al plenari perquè cap dels dos va assistir a la darrera sessió. Pel que fa a la governabilitat, l’equip de Lluís Guinó manté la majoria amb sis regidors, però encara no ha fet públic qui seran els nous tinents d’alcalde.

 

x