Un Olot amb cinc baixes pot tornar a dependre de si mateix si guanya el Sants i el Manresa perd

L’Olot podria tornar a dependre de si mateix si aquesta jornada supera al Sants i el Manresa perd contra el Granollers. Els de Manix Mandiola es van refer diumenge guanyant al Sant Andreu, mentre que al Manresa acumula dos empats consecutius, a falta de tres jornades per finalitzar la lliga.

Manix Mandiola, entrenador UE Olot: Atents amb el que pugui passar a altres camps, però ens hem de centrar en nosaltres, jugar bé i guanyar. L’equip veu que estem a prop de l’objectiu, inclòs a curt termini, i els veig il·lusionats

També s’ha de mirar de reüll un Girona B que ahir va guanyar. Mandiola té bones sensacions amb el que va veure de l’equip a la segona part contra el Sant Andreu: ordenats i sòlids en defensa, cedint molt poques ocasions al rival.

Manix Mandiola, entrenador UE Olot: Em quedo amb les coses bones de la segona part, ja vaig coneixent més l’equip, les virtuts i carències i crec que estem cada cop més a pro de la mellor versió de l’Olot.

Els olotins disputaran aquest divendres a les 12 del migdia, en plena Setmana Santa, el darrer desplaçament de la temporada a la fase regular de la lliga, davant un Sants que se la juga.

Manix Mandiola, entrenador UE Olot : Si estan en aquesta lliga és perquè estan a prop nostra i hi són per mèrits propis, i amb la situació complicada que tenen, serà un rival difícil.

Amb la baixa ja sabuda d’Albert Blázquez, l’equip tampoc podrà comptar amb Ot Serrano i Èric Callís per sanció, i tampoc amb Carles Mas i amb Aimar Moratalla, aquest últim ressentint-se d’una antiga lesió.

Manix Mandiola, entrenador UE Olot : Aimar té una lesió antiga, una cicatriu que li molesta. No té una ruptura, però té molèsties. I no volem que tingui una lesió greu, perquè ja estem bastant justos. Tenim forces baixes amb la plantilla curta que tenim. Però bé, agafarem dos o tres jugadors del juvenil i l’equip serà competitiu.

Ara bé, Mandiola no perd l’humor i l’optimisme en cap moment, i tant se val si hi ha molts lesionats o pocs.

Manix Mandiola, entrenador UE Olot : Ara, si amb els que estem i les circumstàncies es donen i podem agafar vacances abans… molt millor.

x