Les Caramelles celebren la resurrecció de Crist a la plaça Rector Ferrer

Després de tres anys, la plaça Rector Ferrer ha tornat a escoltar el cant de les Caramelles que aquest Diumenge de Pasqua han sonat a Olot de nou. L’Agrupació Sardanista d’Olot va preparar l’actuació cantada per una quinzena de membres de la Coral Associació de la Gent Gran. La jornada ha estat molt agradable, amb un temps que ha acompanyat de valent.


Rosa Fluvià, directora de la Coral Associació de la Gent Gran: “Celebrem la resurrecció de Crist. Aquí hi va entrar també la cosa mundana o les cançons populars. S’han fet cançons de tota mena de caramelles.”

La solista Fatu Bah va participar en la cançó ‘El camí de la font’, molt aplaudida per les desenes de persones que han rodejat la plaça davant les escales de l’Església de Sant Esteve.

Fatu Bah, solista: “Em fa il·lusió, perquè la meva iaia és la directora i m’ha agradat sempre cantar amb elles. Vull provar com se sent cantar davant del públic.”

Una coral que, maluradament, amb la pandèmia ha vist reduïda la seva estructura.

Rosa Fluvià, directora de la Coral Associació de la Gent Gran: “Ens ha marxat molta gent. Ha plegat molta gent. Algú s’ha mort, també hi ha hagut baixes. En tornar a començar, a la gent també li fa por.”

Un dia que acomiada, en certa manera, la Setmana Santa, amb un retorn a la nova normalitat molt esperat per a tothom.

x