La primera fase del Pla d’Asfalts millorarà 8 quilòmetres de carrers d’Olot

Més de sis quilòmetres de carrers, poc més d’un quilòmetre de voreres i 729 metres quadrats de rebaixos de pas de vianants. La primera fase del Pla d’Asfalts impulsat per l’Ajuntament d’Olot millorarà uns vuit quilòmetres de carrers de la ciutat. La voluntat continuar essent la de millorar la mobilitat, la circulació i l’accessibilitat a la ciutat. L’actuació suposa un import de més de 412.000€, més del doble que l’any passat.


Aniol Sellabona, regidor de Serveis Urbans de l’Ajuntament d’Olot: “Ja estem treballant en la segona fase del projecte que ens permetrà acabar d’arribar al mig milió invertit en els ferms i paviments de la ciutat. Pensem que és una actuació que cal fer. Tenim punts de la ciutat detectats a través de la feina de tècnics, associacions de veïns i col·laboració ciutadana.”

La previsió és que les obres d’aquesta primera fase s’allarguin durant dos mesos i que els treballs arrenquin a finals de primavera, es facin durant l’estiu i acabin abans de l’inici del curs escolar. En concret, s’ha previst actuar a carrers com el carrer Madrid, l’avinguda Reis Catòlics, el Passeig de Sant Roc, Pou del Glaç o la carretera de Riudaura, entre d’altres. La segona fase del Pla d’Asfalts ja  s’executarà aquest mateix any.

x