Els Mossos d’Esquadra celebra els 25 anys de la Regió Policial de Girona el Dia de les Esquadres

Els Mossos d’Esquadra van celebrar el Dia de les Esquadres els 25 anys de la creació de l’estructura regional. L’any 1996 va obrir l’Àrea Bàsica Policial de la Garrotxa. La reunió va servir per reconèixer i agrair els agents que han realitzat actes meritoris, com ara intervenir per evitar el suïcidi d’un ciutadà, i també a la població civil. L’acte, celebrat a l’Hostalnou de Bianya, va comptar amb l’assistència de bona part del teixit associatiu i institucional de la comarca.


Blai Ortiz, cap de Comissaria dels Mossos d’Esquadra de la Garrotxa: “L’augment i el decreixement dels delictes és cíclic. Es donen en totes les èpoques de l’any. Podem notar en determinats moments un augment, però en el moment que col·labores amb la Policia Municipal o gent de seguretat ciutadana, es frena o redueix aquest increment.”

El cap de Comissaria dels Mossos d’Esquadra de la comarca, però, va insistir que a la Garrotxa hi ha un bon nivell de seguretat. També va parlar sobre l’espera de reforços quan acabin les noves promocions.

Blai Ortiz, cap de Comissaria dels Mossos d’Esquadra de la Garrotxa: “Aquí a la comarca hem rebut un reforç l’any 2021 d’agents. Aquest any hem rebut un reforç de caporals. Esperem que també quan finalitzin aquestes noves promocions s’incrementi el nombre d’efectius.”

També va celebrar que Olot hagi recuperat el Sector de Trànsit per així poder donar resposta a les necessitats d’aquest sector concret.

x