La Festa del Roser de Tortellà comptarà amb més al·licients que mai

Tortellà celebra aquest cap de setmana una llarga Festa del Roser que durarà quatre dies i que enguany comptarà amb més al·licients que mai: la Diada de Sant Jordi i la prova esportiva de l’Embardissada que farà lluir d’allò més el poble.


Jordi Reig, alcalde de Tortellà: “Aquest any ja serà una mica més normal que aquests últims anys. Cada una sèrie d’anys coincideix amb Sant Jordi i aquest any el dissabte tindrem Sant Jordi i serà molt més lluït. A més, el diumenge hi ha la sortida i arribada de l’Embardissada. Esperem que faci bon temps.”

La festa s’inaugurarà divendres amb un teatre d’ombres, un taller a la biblioteca i la presentació d’un documental. El dia de Sant Jordi, el poble podrà assistir a diferents actes culturals i, en especial, a dues actuacions. Un pícnic-concert a càrrec de Möther Mine i el concert del cantautor napolità Alessio Arena. Diumenge, la 44a Embardissada i moltes tradicions: l’ofici solemne, ball de sardanes i ball de gegants amb la Cobla Vila de la Jonquera. La festivitat conclourà amb un dia molt especial per un col·lectiu que ho ha passat especialment malament durant la pandèmia, la gent gran.

Jordi Reig, alcalde de Tortellà: “El dilluns fem la festa de la gent gran. Ells en tenen moltes ganes. Hem estat molt limitats i no podíem fer celebracions i àpats amb tothom. Esperem que puguem portar-ho endavant i de mica en mica recuperar aquesta normalitat.

Aquest darrer dia no faltarà l’ofici solemne i l’arrossada popular al Casino, com ens tenien ben acostumats.

x