Àngel Girona presenta ‘L’obra del cançoner popular de Catalunya a Olot’, emmarcat en la col·lecció de Sant Jordi d’ERC Olot

Fa quatre anys que Esquerra Republicana de Catalunya d’Olot va encetar la col·lecció de llibres sobre fets concrets que han succeït en la història de la ciutat. Enguany l’encarregat d’escriure sobre alguna d’aquestes històries ha estat el músic Àngel Girona.  


‘L’obra del cançoner popular de Catalunya a Olot’ representa una petita part del que va ser aquesta gran obra pel país

Àngel Girona, músic i autor del llibre: “L’obra del cançoner va ser un dels grans exponents populars i culturals de la primera meitat del segle XX, i té una vinculació molt especial amb l’edifici de la Caritat”.

‘L’Obra del Cançoner Popular de Catalunya’  és un patrimoni cultural importantíssim per al país que compleix enguany el seu centenari i que després del seu primer any va acabar arribant a Olot. Per Sant Jordi ja es podrà comprar aquest llibret obra d’Àngel Girona.

x