L’Olot, pendent del Manresa per, diumenge, intentar aconseguir el títol i l’ascens directe a l’Estadi Municipal

Manix Mandiola, entrenador UE Olot: Al final vam tenir la sort de cara. Alguna cosa em diu que aquest les coses van de cara.

És la sensació que té Manix Mandiola després de guanyar a l’últim minut el Sants i mantenir vives les esperances per pujar directe. Assegura que la setmana a l’equip ha estat igual que la resta i tranquil·la. Si el Manresa perd i l’Olot supera al Vilassar, l’equip se n’aniria de vacances abans d’hora.

Manix Mandiola, entrenador UE Olot: Tindríem pressió, però tant de bo la tinguem: guanyar per pujar. SI podem guanyar aquest cap de setmana, fantàstic, i si no, preparats pel que vingui.

Mandiola, però, assegura no fixar-se gaire en el Manresa. Sobre la intuïció que té sobre un Manresa que ha de jugar contra Peralada i Hospitalet…

Manix Mandiola, entrenador UE Olot: Jo dedico poc temps a pensar què passarà a altres camps, perquè com que no hi puc fer res. Potser li pesa al Manresa, sí, en alguns moments s’ha vist que sí: el dia que va empatar a casa contra els cuers, quan necessitava guanyar. Però llavors el dia del Granollers, van guanyar bé i no es notava que li pesés la situació d’aguantar el lideratge.

Sobre el rival d’aquest cap de setmana, el Vilassar:

Manix Mandiola, entrenador UE Olot: Jo crec que no serà fàcil. És un equip que té una classificació còmoda a la categoria i han fet coses bé. No vindran a passar la tarda aquí, perquè el futur de cadascú també compta. Els jugadors voldran renovar o anar a un equip millor…

Manix Mandiola recupera Aimar i Carles Mas, però no estaran disponible Ayala i Èric Vilanova. Albert Batalla serà dubte.

Manix Mandiola, entrenador UE Olot: Albert Batalla té un esquinç de turmell  de grau important, que si no fos perquè és un partit decisiu, igual li vindria bé descans. Veurem com passa els dies i a veure que. En principi no està descartat.

Un Mandiola que amb pocs dies a la Garrotxa ja ha tingut temps d’apreciar algunes perles del planter. Manix està encantat amb Guillem Terma, que ja va jugar tot el partit contra el Sants.

Manix Mandiola, entrenador UE Olot: Va jugar els 90 minuts i va demostrar que podia ser rellevant en el futur, però també en el present.

Un Olot que fa crida a l’afició per omplir l’estadi aquest diumenge a les cinc de la tarda, el darrer a casa.

Manix Mandiola, entrenador UE Olot: estem parlant que és l’últim partit de la temporada, a  la lliga. No trobaran una millor pel·lícula per veure que la d’aquest diumenge, aquí.

Una lluita trepidant per l’ascens directe

Falten dues jornades per finalitzar la lliga al Grup 5è de la Tercera Federació i a hores d’ara és difícil de preveure qui s’endurà el títol i l’ascens directe a Segona Federació. Això es pot resoldre aquest diumenge, o bé caldrà esperar una setmana més. A priori qui ho té millor és el Manresa, l’equip que ha perdut menys partits amb diferència aquest curs i que està situat a la segona posició amb 58 punts. Amb els mateixos punts, però primer, està la Unió Esportiva Olot, tot i que amb partit menys per jugar, donat que en la darrera jornada descansa. Tercer classificat, encara amb alguna opció, hi ha el Girona B, amb 55 punts. Encara amb opcions matemàtiques, però remotes, hi trobem el San Cristóbal, l’equip revelació de la temporada i que és quart amb 53 punts.

La Unió Esportiva Olot jugarà aquest diumenge contra un Vilassar que no s’hi juga res i sabent què han fet els seus rivals: Girona B, que rep a un Granollers que es juga la permanència; i un Manresa que rep a un Peralada que s’ha desinflat a la segona volta i que ja no es juga res. Si el Manresa perd, l’Olot té a les seves mans celebrar, novament, un títol i un ascens a l’Estadi Municipal.

De cara a la jornada següent, la de la setmana que ve i darrere de la temporada, el Manresa li tocaria visitar a un Hospitalet que espera arribar a aquest duel amb possibilitats d’entrar al play-off, tot i que depèn del Sant Andreu. De la seva banda, el Girona B visitarà el Peralada, en el darrer derbi gironí de la temporada. La Unió Esportiva Olot descansarà, però compta amb un avantatge, i és que té guanyat l’averaix tant amb el Manresa com amb el Girona B, en cas d’empat a punts.

Resumint, pels interessos de l’Olot, a aquest últim només els hi val guanyar o empatar, sempre que el Manresa no puntuï en cap dels dos partits que li queda. Al Manresa, per la seva banda, no es pot permetre perdre cap dels dos partits si l’Olot guanya. Si els de la Garrotxa sumen tres punts diumenge, als del Bages només els hi valdria guanyar un partit i empatar-ne un altre.  Tot està per veure, però aquest cap de setmana, es poden esvair, alguns d’aquests dubtes, o potser tots.

 

x