Ferrón ressuscita un Olot que venç el Vilassar a l’últim instant (2-1)

Absolutament d’infart. El darrer partit de la temporada regular de la Unió Esportiva Olot, que aquest diumenge s’enfrontava contra el Villassar, s’ha acabat decidint als minuts finals. Un gol amb el cap de Xavi Ferrón ha trencat l’empat, ha donat els tres punts i ha desfermat l’eufòria a l’Estadi Municipal, que no s’ha arronsat tot i la pluja. L’Olot ha dominat el partit de forma clara a la primera meitat, tot i que no ha tingut ocasions clares. Bona defensa del Vilassar que s’ha posicionat bé. Només Gerard Batalla i Arranz han posat a prova Andrés Díez. Abans d’acabar la primera part, però, Arranz ha marcat un autèntic golàs de cap per superar el porter visitant i estrenar el marcador.


Les coses han canviat a la segona meitat i és que el Vilassar ha fet canvis i ha posat una marxa més. Eloi Amagat ha començat la represa molt actiu i l’ha tingut en una jugada individual excel·lent que Díez ha pogut rebutjar. Manix Mandiola, aquest diumenge, ja des de la banqueta, ha substituït el doblet atacant format per Xumetra i Arranz i ha fet entrar Killian i Ferrón. El ‘tigre’, Killian Villaverde, ha fet molt de mal a la defensa del Vilassar i ha enviat la pilota al pal en un contraatac quan l’Estadi Municipal ja cantava el segon de l’Olot. Un minut després que la bola s’estavellés a la fusta, Marc Río ha culminat una bona jugada col·lectiva per empatar el partit al minut 73 del matx. Però quan les esperances estaven a punt de perdre’s, ha aparegut Eloi Amagat que, amb una centrada digna de gran jugador, l’ha enviat perquè Ferrón donés els tres punts a la UE Olot.

Amb la diana i una picabaralla a la zona de la banqueta visitant ha acabat el partit que dona ales a una Unió Esportiva Olot que necessita que el Manresa perdi durant la propera jornada a l’Hospitalet. Els jugadors de Manix Mandiola descansen en la darrera jornada, tot i que aquest diumenge han fet els deures davant més de 1.000 persones a l’Estadi Municipal.

x