El femení del CB Vall d’en Bas guanya la lliga i jugarà la temporada vinent a Segona Catalana

Gran cap de setmana pel Tercera femení del Club Bàsquet Vall d’en Bas. Les garrotxines podien certificar aquest mateix diumenge el títol i l’ascens de categoria si guanyaven els dos partits que havien de disputar, i així ho van fer. Dissabte van guanyar al Sant Gregori per 49 a 80 i el diumenge van superar el Cassanenc B, segones classificades, per 48 a 53.


Xavi Sáez, entrenador Tercera femení CB Vall d’en Bas: Pel club és una fita històrica, perquè és el primer cop que puja a Segona Catalana, i esperem que els nois ho puguin aconseguir aquest cap de setmana. És una temporada excepcional la que hem fet.

En el seu primer any a la Vall d’en Bas, del que més satisfet està l’entrenador és del bon grup que han fet i les ganes de treballar que han tingut les jugadores, tot i només poder entrenar un dia a la setmana. Això, i el bon ambient a l’equip.

Xavi Sáez, entrenador Tercera femení CB Vall d’en Bas: Sobretot em quedo amb la generositat de l’equip. El primer dia quan vaig arribar els hi vaig dir que per mi era important entrenar un equip de bones persones, jo la veritat és que ha estat la clau, per mi. Hem tingut la sort de comptar amb la Montse, que és una crac de la reparació física i del bàsquet, que ha anat passant vídeos a les jugadores i la veritat és que sense ella tampoc hauria estat possible aquest títol.

Ara, el Club Bàsquet Vall d’en Bas espera arrodonir la festa d’una temporada 2021-2022 espectacular. L’equip masculí, també lluita per pujar a Segona Catalana, i un pas per estar-hi ben a prop és superar l’eliminatòria a doble partit contra l’Arbúcies. En el primer duel, empat a 54. Aquest dissabte els de la vall jugaran a casa, partir de les set de la tarda.

x