Enric Rubió, Francesca Escobar i Enric Colldecarrera exposen al prestigiós World Art Dubai

Són l’Enric Rubió, la Francesca Escobar i l’Enric Colldecarrera. Els garrotxins van viure el mes passat una experiència que, ben segur, tardaran molt de temps a oblidar. Una proposta per viatjar fins als Emirats Àrabs els va fer possible exposar en una de les fires més importants del país, el World Art Dubai.


Enric Rubió, pintor: “L’experiència és la tercera vegada que hi anem. Ha sigut molt positiu, perquè portar l’art català i garrotxí a Dubai per nosaltres ha sigut molt interessant. Nosaltres a part de col·leccionistes i de compradors, ens ha fet entrar al mercat d’Emirats.”

Francesca Escobar, pintora: “També cada any al millorar la manera d’exposar, milloren les vendes i els contactes amb els clients. Hi ha clients que venen, ja ens coneixen i repeteixen.”

Enric Colldecarrera, pintor: “Per mi aquesta experiència a Dubai ha estat molt bona. Estic molt agraït als companys de l’Atelier, perquè em van deixar entrar al grup i exposar a Dubai.”

Els pintors van exposar una trentena de pces en un estanc gran de 18 metres lineals amb dos autors més, la Marta Argentina, de Reus, i en Wael Hamadeh, del Líban. Els preus de les obres es mouen entre els 1.000 i 5.000 € aproximadament.

Francesca Escobar, pintora: “L’edició de l’any passat les obres que no es van vendre es van deixar allà amb un encarregat de vendes i vam fer exposicions per altres emirats, com per exemple, Sharjah, al costat de Dubai.”

Enguany, van ser molt poques les obres que van sobrar. Aquesta no és l’única fira internacional on participen, de fet, d’aquí a uns dies, els artistes exposaran en l’Art Revolution Taipei de Taiwan. A escala catalana, al juliol, exposaran obra nova a la Sala SUF de Roses. L’Enric Rubió, per la seva banda, també portarà una exposició individual al Japó amb una quarantena de peces.

x