Els Almogàvers celebren els seus 25 anys amb el I Memorial Jordi Compte

La plaça de braus i el seu entorn seran, el proper 7 de maig, l’escenari d’una nova festa a Olot, el primer Memorial Jordi Compte. Al darrera hi ha la penya blaugrana Almogàvers garrotxins, que vol dedicar la celebració del 25è aniversari de l’entitat a Jordi Compte, expresident i ànima de la penya, que va morir el 2019.

Xicu Corcoy, President Almogàvers garrotxins: “Era un persona que gràcies a ell ara la penya farà 25 anys. Va ser un dels fundadors i va aportar molt, es mereix una festa així”. 

Aniol Sellabona, regidor Aj. Olot: “És un acte amb el caràcter que ha volgut tenir aquesta associació, que va més enllà del futbol, del Barça, d’implicar-se a la ciutat”. 

La festa començarà a la tarda amb una cercavila del gegant clam, acompanyat d’altres figures de la faràndula, i continuarà fins la matinada amb els concerts de Pol Ferrés, l’Orquestra Di-Versiones, Miquel del Roig i DJ Àngel i Dimoni a la plaça de Braus.

Josep Maria Coma, membre Almogàvers garrotxins: “Hem pensat fer un esdeveniment que no fos només un concert, per això ho hem complementat amb l’Olot Market, que s’obra a partir de les 19h amb la música de de Kilombo Rumba, i vuit productors locals, i la gent podrà triar segons els gustos”. 

Les entrades del I Memorial Jordi Compte es poden comprar al web   La festa també servirà per donar el tret de sortida a la nova etapa d’aquest grup de seguidors del Barça, que acaben de traslladar la seva seu al centre, a la plaça Móra d’Olot.

x