L’Orfeó d’Olot torna a programar la comèdia ‘Calrades’ aquest cap de setmana després d’omplir en les primeres funcions

La menopausa de la dona presa amb humor, un guió que també és mordaç amb els homes en aquesta etapa de la vida, una comèdia ben dirigida i molt ben defensada pels seus intèrprets, Fina Carré, Conxi Codinach, Cristina Prat, Maria Torres i Joan Martí.

La comèdia Calrades té rialles, música i ball. El còctel va funcionar molt bé el passat mes de març, quan l’Orfeó va omplir les localitats de les quatre funcions programades. La seva directora, Marta Puig, futura Ales a la Cultura 2022, el màxim reconeixement que atorga l’Ajuntament d’Olot per als activistes culturals, té clar què és el més atraient d’aquesta obra teatral.

Marta Puig, directora de la comèdia ‘Calrades’: “Estem passant uns moments molt dolents amb la guerra i la pandèmia. S’ha de riure una mica, i si no, somriure, agafar-nos-ho bé i burlar-nos una mica de nosaltres mateixes.”

Joan Martí, ajudant de direcció i actor a ‘Carlades’: Si podem passar una estona entretinguda, jo crec que paga la pena, i em sembla que la passaran.”

Conscient que molta gent es va quedar sense entrades a les primeres quatre representacions, l’Orfeó Popular Olotí torna a programar dues funcions aquest cap de setmana. ‘Calrades’ tornarà dissabte 30 d’abril a les 8 del vespre i diumenge 1 de maig a les 7 de la tarda, una hora més aviat de l’habitual que l’Orfeó prova per permetre el descans del públic abans de tornar a la feina l’endemà. Les entrades ja es poden reservar a la Cuina de l’Orfeó.

x