Carla Arimany, del Club Dards Olot, lidera el rànquing del WDF West Europe classificatori pel Mundial

Fem una ullada al rànquing World Darts Federation, classificatori per el Campionat Mundial de la Federació Mundial de Dards, perquè després dels puntuables celebrats arreu del món a dia d’avui, trobem esportistes catalans en molt bones posicions en les diferents classificacions. I una garrotxina!


Carla Arimany, que després del Gibraltar Darts Open 2022 ha sumat força punts, lidera el rànquing del WDF West Europe. El jugador de Calella Carles Arola també és líder. Els darrers anys trobem diversos catalans que puntuen ja de forma habitual, una fita prou important per fer-se un lloc entre els millors esportistes del món.  Durant la temporada hi ha diverses cites i la Federació Catalana de Dards ha organitzat des del 2012 elCatalonia Open a Calella,que des de 2015 s’ha convertit en una doble cita en un cap de setmana.

 

x