Albert Blázquez: “Ens hem d’adaptar i anar a mort amb el nou entrenador. Som treballadors del club”

El capità de la Unió Esportiva Olot, Albert Blázquez, va passar aquest dilluns pel programa La Banqueta d’Olot Televisió per fer balanç de la fase regular de la lliga i per explicar com afronta l’equip el play off i en quines condicions hi arriba, després d’haver tingut tant a prop l’objectiu de guanyar el títol i pujar directe.

Albert Blázquez, jugador UE Olot: És difícil, la veritat t’he de dir, perquè vens de tota la temporada estar a dalt i al final a la darrera jornada tens opcions però no hi quedes…

Blázquez assegura que l’equip està motivat i amb ganes, tot i haver travessat setmanes de moviments al club, amb la polèmica destitució d’Albert Carbó i l’arribada de Manix Mandiola, en la qual alguns jugadors de la plantilla, com Arranz, han expressat públicament no entendre-ho ni estar-hi d’acord.

Albert Blázquez, jugador UE Olot: El club ho fa per anar cap a millor, això està clar. Nosaltres no ens queda altra que adaptar-nos i anar a mort amb el nou entrenador, i entenc que alguns jugadors els hi afecti més, perquè tenien una relació personal. Jo li tenia, fora del camp. Pe`ro som treballadors del club i es hem d’adaptar al que ens mani el club.

Objectivament, l’etapa Manix Mandiola no porta gens de mal recorregut. De moment suma tres victòries i un empat en quatre partits i encara no han perdut cap partit amb ell a la banqueta.

Albert Blázquez, jugador UE Olot: les formes són diferents, el tarannà també, comparat amb l’Albert, i potser aquest tarannà de treure importància a coses que la gent en dona, allibera al jugador. No sabem perquè, però això al camp flueix, fem gols, ara alguns que ens feien no ens fan… No se, de vegades crec que el canvi és més per sacsejar l’arbre i perquè passi diferent. No sabrem mai si els números haurien set iguals amb l’Albert o no.

Sobre el fet de jugar a Rubí, en un camp de gespa artificial, més aviat petit i no en els millors condicions, Blázquez va explicar que ben poc hi tenen a fer, tot i que creu que hauria estat més just trobar un emplaçament entremig de Girona i Barcelona, donat que els quatre equips participants dos són gironins i dos barcelonins. I sobre la seva recuperació de la lesió al tendó d’Aquiles, segueix avançant, tot i que assegura que no pensa arriscar i tot es preveu que per aquesta temporada no se’l veurà més en el terreny de joc.

x