El Pica Lletres torna a Olot Televisió els dimecres al vespre (21h)

Aquest dimecres, a les 21h del vespre arrenca, amb imatge renovada, una nova edició del Pica Lletres d’Olot Televisió. Els participants d’aquesta temporada, alumnes de tercer d’ESO de cinc centres educatius de la Garrotxa, hauran de demostrar el seus coneixements en llengua catalana. A més de lletrejar els diferents nivells, els concursants hauran de superar jocs lingüístics amb diverses novetats: L’intrús, amb el repte de trobar mots que no encaixen i La gran paraula, un joc on cal formar la paraula més llarga possible.

Els nois i noies del grup A de l’Escola Pia i el Cor de Maria d’Olot jugaran al primer programa, que s’emet aquest dimecres. L’endemà dijous, es pot tornar a veure a les 11h del matí i a les 23h de la nit, i també recuperar-lo en qualsevol moment al servei a la carta d’Olot Televisió. Serà el tret de sortida d’una emocionant eliminatòria d’on sortirà, el 29 de juny, un equip guanyador, que representarà la Garrotxa a la Gran Final Nacional del concurs, i optarà a diversos premis.

x