Olot incorpora nou persones per al manteniment d’espais verds i un nou tècnic de suport en noves tecnologies

El passat 20 d’abril de 2022 arrencava un dels plans ocupacionals impulsats pel consistori  dins del programa Treballs als Barris. En aquest sentit, s’incorporen 9 persones en situació d’atur dins del projecte ‘Redescobrim els espais verds del barri: millora d’espais naturals i de lleure’, que s’encarregaran de millorar els parcs i jardins de la ciutat, l’entorn del volcà Montsacopa, al voltant del riu Fluvià i treballaran en el manteniment i adequació de la xarxa d’itineraris existents a la ciutat, eliminant les espècies invasores de les vessants forestals del riu i de les zones d’hortes.

Estanis Vayreda, tinent d’alcalde d’Olot: L’objectiu d’aquest nou programa és millorar els espais verds de lleure i passeig d’Olot per a l’ús públic, habilitant i mantenint la zona del volcà i la llera del riu així com els parcs i jardins de la ciutat amb la voluntat que continuïn essent un punt d’atracció turística i cohesió social”.

En total, ja s’han incorporat 8 professions i 1 supervisor a jornada parcial fins al pròxim mes d’octubre. El programa suposa una inversió de més de 60.000€, gairebé tots finançats pel Servei d’Ocupació de Catalunya. D’altra banda, i també dins aquest mateix programa de Treball als Barris, l’1 de maig s’incorpora un nou tècnic de Suport en Noves Tecnologies de la Informació i la Comunicació a l’Aula de Recerca de Feina. Durant els pròxims sis mesos acompanyarà els usuaris i usuàries que visitin l’Aula Oberta de DinàmiG aportant-los suport tècnic pel que fa a la creació o revisió del currículum, cartes de presentació, registre a pàgines web d’ocupació, cercadors, l’ús del mòbil o la gestió de les xarxes socials en l’àmbit professional.

En total, tots els projectes inclosos dins del Programa de Treballs als Barris 2021 suposen una inversió de gairebé 400.000 euros.

x