Més dies, més aforament i més espais al Festival Vallviva 2022

El Festival Vallviva creix. La segona edició es durà a terme, enguany, els dies 14, 15 i 16 de juliol a Les Brides, a les instal·lacions de Royalverd a La Vall d’en Bas i passarà de tenir 2 a 3 dies, les actuacions també duran a terme a la zona dels camps de futbol i cada dia hi ha previst acollir  un aforament de 1.500 persones, superior a les 900 per dia de l’any passat.

Eudald Morera, director del Festival Vallviva i la Fundació Vallviva: Reivindiquem el Vallviva com a punt de trobada ja no només de la Garrotxa, sinó de tot el país, de Catalunya. Que sigui un referent, perquè és un festival diferent. Tenim un entorn diferent, enlloc s’hi pot anar descalç com aquí. Cap té un entorn tant meravellós com tenim aquí i perquè cap festival té els valors de solidaritat que tenim nosaltres i que té Vallviva.

Enguany el festival s’ubica sota el paraigües de la Fundació Vallviva, conformada per les empreses Royalverd i Noel Alimentària. L’objectiu, el mateix de sempre: recaptar fons per ajudar a les persones amb càncer i les seves famílies, des de diverses vessants. És per això que cada dia el festival, anirà dedicat a cada una de les fundacions beneficiaries: el primer dia la Fundació Albert Bosch, el segon dia al projecta d’investigació sobre la ELA i el tercer dia per la Fundació Oncolliga Girona.

Joan Boix, patró de la fundació Vallviva i representant del projecte d’investigació de la ELA: Nosaltres estem cada dia més satisfets d’haver conegut aquesta família perquè creiem que tenen uns valors que compartim al 100%: territori, solidaritat, proximitat…

Anna Maria Bosch, presidenta Fundació Albert Bosch de Noel Alimentària: De festivals n’hi ha molts, però un festival solidari com aquest, no n’hi ha gaires al nostre territori.

Montse Alsina, vicepresidenta Fundació Oncolliga Girona: Des de la fundació fem molt, pe`ro el cert és que sense aquets grans projectes i iniciatives, no podríem arribar ni a la meitat del que arribem.

Sergio Dalma, Rosario Flores, Stay Homas i Mishima seran els caps de cartell, a l’espera d’alguna sorpresa. També hi seran presents artistes locals, com Agnès Algueró, Grabu, Jessica Mellado i Toni Beiro. Sobre les entrades:

Eudald Morera, director del Festival Vallviva i la Fundació Vallviva: Via web, a la pàgina vallviva.cat que estarà activa en la compra d’entrades en els propers dies, probablement a principis de la propera setmana. Es podrà fer una compra directe reservant la localitat (dijous i divendres), el dissabte sense numerar, perquè volem que tingut un tarannà més jove els concerts.

També hi haurà una entrada premium, que inclourà millors localitats i el sopar de Les Cols per a 300 persones diari i faran packs d’entrades per a les empreses interessades. El Festival Vallviva és un festival de música, però també inclou propostes gastronòmiques, de dansa, circ i màgia.

 

 

 

x