Entra en funcionament un nou aparcament al polígon del Pla de Baix d’Olot

El nou aparcament situat al polígon del Pla de Baix d’Olot s’ha posat en marxa. Un total de 125 places a disposició de les empreses del polígon industrial els dies laborables i, els festius, per a les famílies dels usuaris de les instal·lacions esportives del camp del Morrot.

Pep Berga, alcalde d’Olot: “Anirà molt bé en horari laboral de dilluns a divendres per a tots els treballadors del polígon, especialment per a l’escorxador d’Olot Meats i Noel i la nova planta de desfer, però sobretot per als caps de setmana al camp de futbol del Morrot, són moltes les famílies que venen a veure els seus infants com juguen a futbol.”

L’aparcament ha sigut el resultat d’una iniciativa conjunta público-privada. Les empreses Noel Alimentaria i Olot Meats van comprar els terrenys i han finançat les obres de construcció.

Pilar Puig, gerent d’Olot Meats: “Sobretot amb la posada en marxa de la nova sala de desfer de Noel, vam creure la necessitat de crear més llocs d’aparcament per poder tenir aquestes 125 places de més que s’han generat.”

L’obra s’afegeix a altres millores urbanístiques i de mobilitat al barri del Morrot i del Pla de Baix.

Pep Berga, alcalde d’Olot: “L’aparcament coincideix en el moment que s’està desenvolupant tots la urbanització dels carrers que baixen del Morrot. Estem parlant del Carles I, que també ajudarà a la mobilitat a tota la sortida del barri, però també amb l’allargament del carrer Rocacorba que s’hauria d’executar aquest any.

Els treballs van començar a finals d’any. L’aparcament ja es pot utilitzar.

x