La UE Olot pagarà l’entrada a Can Rosés als 250 primers socis que la sol·licitin

La Unió Esportiva Olot ja s’ha entrenat a les instal·lacions que acolliran el playoff d’ascens a Segona Federació. L’equip de Manix Mandiola ja ha tastat el terreny de joc de Can Rosés i ha comprovat les seves particularitats. El tipus de gespa que hi ha és propens a les relliscades perquè no permet que els tacs de les botes clavin massa bé, però ho hauran de superar si volen assolir l’objectiu.

A Rubí, el club vol que l’equip s’hi senti acompanyat, i per això, de les 750 entrades de les quals disposen, 250 seran gratuïtes pels primers socis que les sol·licitin. És una promoció única que el club posa a disposició juntament amb servei de bus. A més, si algun soci ja les ha comprat, les pot demanar igualment i si entra en aquestes 250 primeres peticions, se li abonarà el preu de l’entrada. Tota la informació es pot consultar al telèfon 636052884. L’Olot, a Rubí, no hi vol jugar sol.

 

Foto: UE Olot

x