La UE Olot agafa, aquest dissabte, l’últim tren que els pot portar a Segona Federació

Manix Mandiola, entrenador UE Olot: Jo crec que si no t’il·lusiona un play off… ja em diràs. A Tercera el premi és pujar directe o això. I a nivell de confiança, si l’Olot ha sigut durant la temporada millor, perquè no ho hauria de ser ara?

Manix Mandiola dona per fet que els seus jugadors ja han oblidat la fase regular de la lliga i que només pensen en guanyar el Sant Andreu aquest i dissabte, en la primera eliminatòria dels play off d’ascens a Segona Federació. La polèmica sobre el camp on s’han de jugar aquests play off, Rubí, segueix portant cua. Aquesta setmana els jugadors de la Unió Esportiva Olot ja s’hi han entrenat.

Manix Mandiola, entrenador UE Olot: No havia vist un camp d’aquestes característiques: d’herba artificial, nou i amb el problema que amb botes convencionals no s’hi pot jugar… Però mira, com que alguns futbolistes ja duien botes de tot tipus, ja sabem amb quines no hem de jugar. Pel que fa a les dimensions del camp, està bé. Aquí no hi ha excusa.

Un Manix Mandiola que arriba als play off sense haver perdut cap partit amb el seu equip: tres victòries i un empat. Justament, el que no pot fer l’equip aquet dissabte és perdre, donat que allà acabaria la temporada.

Manix Mandiola, entrenador UE Olot: estem millor de números que de joc, potser, però el factor sort i encert ha estat del nostre cantó i per això gairebé pugem directe. Hem d’intentar que aquesta dinàmica segueixi. I si juguem una mica millor, potser no caldrà tirar tant d’èpica o de sort.

La Unió Esportiva olot ha guanyat els dos partis que ha jugat contra el Sant Andreu aquesta temporada, un rival que el tècnic basc veu sorprenent que li hagi costat tant situar-se en posicions de play off.

Manix Mandiola, entrenador UE Olot: El vaig veure l’altre dia i em sembla un bon equip, amb alternatives, amb bons jugadors sortint de la baqueta. M’ha estranyat que els hi hagi costat tant situar-se al play off. És un rival atípic toca força la pilota. Ens haurem d’adaptar una mica.

La Unió Esportiva Olot no podrà comptar ni amb Blázquez i ni amb Ayala i Ot Serrano és dubte per un cop la cuixa durant els entrenaments. El partit entre la Unió esportiva Olot i el Sant Andreu es podrà seguir en directe per Olot Televisió, a partir de les sis de la tarda d’aquest dissabte.

 

x