L’actriu olotina Marta Puig rebrà les Ales a la Cultura 2022 aquest dissabte

L’actriu Marta Puig tornarà a pujar a l’escenari del Teatre Principal aquest dissabte. Aquest cop no per representar Leonor d’Aquitània sinó per rebre un dels guardons més importants que s’entreguen a la ciutat d’Olot, les Ales a la Cultura.

Marta Puig, actriu: “Molt feliç. Vaig estar molt contenta, perquè que t’agraeixin la teva trajectòria i tot el que estàs fent la gent del teu entorn, és molt maco.”

Nascuda a Olot l’any 1943, amb 20 anys va instal·lar-se a Màlaga i posteriorment a Madrid per triomfar com a actriu. Des de llavors ha actuat en nombroses obres de teatre i sèries de televisió.

Marta Puig, actriu: “Jo volia ser actriu aquí a l’Orfeó, però ser actriu de veritat com després vaig ser, amb una gran carrera, això va anar venint de mica en mica i sense jo buscar-ho. Jo feia teatre professional i encara no m’ho pensava. És possible que et paguin per una cosa que a tu t’agrada tant? Doncs si.”

L’Ajuntament d’Olot li vol reconèixer la seva trajectòria i tota la feina que fa en favor del teatre a la ciutat, especialment a l’Orfeó Popular Olotí. Allà va ser on va pujar per primer cop dalt d’un escenari i ha estat on ha tornat un cop retirada.

Marta Puig, actriu: “Vaig pensar que era una manera de tornar-li a l’entitat només una mica del que m’havia donat. És indubtable que si jo no hagués fet teatre aquí, res del que va venir després hagués passat.”

L’acte de lliurament de les Ales a la Cultura 2022 tindrà lloc aquest dissabte a les 6 de la tarda, al Teatre Principal d’Olot. Per assistir-hi, cal agafar una entrada gratuïta al web d’Olot Cultura.

x