La UE Olot supera al Sant Andreu i manté més viu que mai el somni de l’ascens (1-0)

La Unió Esportiva Olot ha superat la primera eliminatòria del play off d’ascens a Segona Federació. Els jugadors de Manix Mandiola han superat al Sant Andreu per un gol a zero, gràcies a una diana de Sergi Arranz al minut 89, en un partit en què si bé és cert que el Sant Andreu s’ha fet amb la pilota en molts moments, els garrotxins han tingut ocasions des del principi, especialment a la primera part. La segona part ha estat diferent, l’Olot ha patit, anaven passant els minuts i cap dels dos equips aconseguia el gol que servís per posar-se per davant, fins que Sergi Arranz ha rematat, a plaer, una pilota dins l’àrea.

Manix Mandiola, entrenador UE Olot: Des que estic a Olot ha estat el partit més complet que hem fet aquesta temporada.

Eloi Amagat, jugador UE Olot: Sabíem que teníem un rival complicat, un Sant Andreu que venia amb bona dinàmica, que venia de baix, i nosaltres acabàvem de perdre la primera posició. Hem preparat molt bé el partit i nosaltres ho intentarem [pujar] fins al final.

El rival de la UE Olot es coneixerà demà, del duel de l’altra semifinal del play off, entre el San Cristóbal i el Girona B, i que es podrà seguir en directe per Olot Televisió aquest diumenge a les 18h.

 

Foto: @UEO1921

 

x