L’Hoquei Olot acomiada la primera temporada a l’OK Lliga Plata amb una derrota contra l’Alpicat (2-3)

Emotiu final de temporada per al Club Hoquei Olot que dissabte al vespre va perdre el darrer partit de lliga contra l’Alpicat. Ja amb els deures fets i amb la salvació assegurada des de fa unes jornades, els jugadors de Jordi Garcia van anar a remolc durant tot el partit per una diana dels visitants a la primera part. Joan Ramon Serret va fer el primer gol de falta directe.

Ja a la segona meitat, Lluc Jiménez veia la blava i una altra vegada Serret de falta directe ampliava l’avantatge. Tomàs Marcé va provocar un penal que, Joan Mangas, molt ovacionat, va transformar. David Ballestero va fer el tercer per l’Alpicat uns instants més tard. Abans que s’acabés el partit, els jugadors Nil Rodríguez i Joan Mangas van tenir temps de fer la volta de comiat a la pista Josep Jou, tot rebent la merescuda ovació per part de l’afició olotina. Tomas Marcè va posar el 2-3 definitiu en una de les últimes accions del matx.

No va poder ser amb una victòria contra l’Alpicat. Això sí, el CH Olot acaba aquesta primera temporada a l’OK Lliga Plata en la història del club en un partit marcat pel comiat de dos jugadors claus, com Nil Rodríguez i Joan Mangas.

El club, a més, els va fer diversos reconeixaments, com aquesta camiseta signada. Se’ls veia visiblament emocionats i es van poder acomiadar de l’afició.

Un llegat que segur que ni ells dos ni el club oblidaran mai.

 

x